Hoppa till innehållet
feature-item-1
Returrör
En större kund inom värmeteknikbranschen kontaktade oss och var i stort behov av en skräddarsydd kopparrörslösning för att effektivisera sin produktion. Våra konstruktörer ritade ett förslag på kopparrör som var bockade i böjar och ihoplödade på ett speciellt sätt.
feature-item-2
Värmetillverkare
Företag som tillverkar hela produkter för uppvärmning, som till exempel värmepumpar och värmepannor, måste kontinuerligt vidareutveckla sina produkter för att ligga i framkant.
feature-item-3
Kök & Bad
Denna kundgrupp består av företag som har sina produkter i offentliga miljöer, kök och bad. Det handlar främst om produkter för tappvattensystem för kökskranar och dusch/bad. Det handlar också om maskiner för ”fika på jobbet” som gör kaffe eller kallt dricksvatten. Vi har även flera kunder inom badrum för hemmiljö och i offentliga miljöer.
feature-item-4
Miljö
Rent vatten är för många en självklarhet i Sverige. Men det är få som vet att det krävs mycket arbete med vattenrening innan vattnet kommer i kranen. Även inom detta område kommer vårt breda produktsortiment mycket väl till pass.
feature-item-5
Fordonsindustri
Inom fordonsindustrin behöver man använda sig av hydraulik, vilket kräver stora tryck. Vårt sortiment av bland annat tryckmätare gör att våra kunder kan mäta tryck och temperatur, både digitalt och analogt. Vi hjälper också husbils- och husvagnstillverkare att automatisera vatten och avlopp.
feature-item-6
Värmefördelare
Kundgruppen värmefördelare har produkter som fördelar värme i olika fastigheter. Det kan vara fjärrvärmecentraler, shuntgrupper, golvvärmesystem mm. Det är mycket som ska stämma och kontrolleras innan värmen kan fördelas ut på ett korrekt sätt i huset.