Hoppa till innehållet

Ny produktansvarig på plats! Läs mer om honom här!

Kommer närmast från start-upen Enjay som utvecklar och säljer energiåtervinningssystem, dessförinnan har jag arbetat som energikonsult på Afry och under en period forskat på Chalmers. Det är riktigt roligt att få vara på Impel då förväntningarna och tempot är högt, jag är glad för det mottagandet och introduktionen jag har fått av mina kollegor.

Vem är jag då?
Efter 10 år i Göteborg så flyttade vi äntligen tillbaka till Helsingborg från Göteborg under förra året,  där jag hamnade p.g.a. studierna på Chalmers tekniska högskola och träffade min fru. Bor tillsammans med min fru Emma och våra två söner Matheo (1,5 år) och Jacob (4 veckor). Mina fritidsintressen ligger minst sagt på is just nu, umgås mest med familjen, tar någon löprunda emellanåt, men allt för ofta blir det soffläge på vardagarna framför tv när barnen har somnat på kvällen. Som nyblivna husägare har vi även spenderat en hel del tid på olika projekt hemma.

Ser fram emot att samarbeta med både kunder, leverantörer och kollegor!

Föregående artikel Quality Process Manager
Nästa artikel Vår nya design av magnethuven ger många fördelar!