Case och kundgrupper

returrör

Returrör

En större kund inom värmeteknikbranschen kontaktade oss och var i stort behov av en skräddarsydd kopparrörslösning för att effektivisera sin produktion. Våra konstruktörer ritade ett förslag på kopparrör som var bockade i böjar och ihoplödade på ett speciellt sätt.

Läs mer

avluftningsventiler

Värmetillverkare

Företag som tillverkar hela produkter för uppvärmning, som till exempel värmepumpar och värmepannor, måste kontinuerligt vidareutveckla sina produkter för att ligga i framkant.

Läs mer

 
tappvattensystem

Kök & Bad

Denna kundgrupp består av företag som har sina produkter i offentliga miljöer, kök och bad. Det handlar främst om produkter för tappvattensystem för kökskranar och dusch/bad. Det handlar också om maskiner för ”fika på jobbet” som gör kaffe eller kallt dricksvatten. Vi har även flera kunder inom badrum för hemmiljö och i offentliga miljöer.

Läs mer

avstängningsventiler

Miljö

Rent vatten är för många en självklarhet i Sverige. Men det är få som vet att det krävs mycket arbete med vattenrening innan vattnet kommer i kranen. Även inom detta område kommer vårt breda produktsortiment mycket väl till pass.

Läs mer

 
tryckmätare

Fordonsindustri

Inom fordonsindustrin behöver man använda sig av hydraulik, vilket kräver stora tryck. Vårt sortiment av bland annat tryckmätare gör att våra kunder kan mäta tryck och temperatur, både digitalt och analogt. Vi hjälper också husbils- och husvagnstillverkare att automatisera vatten och avlopp.

Läs mer

expansionskärl

Värmefördelare

Kundgruppen värmefördelare har produkter som fördelar värme i olika fastigheter. Det kan vara fjärrvärmecentraler, shuntgrupper, golvvärmesystem mm. Det är mycket som ska stämma och kontrolleras innan värmen kan fördelas ut på ett korrekt sätt i huset.

Läs mer

 

Om Impel AB

Impel är en väletablerad partner till
OEM. Vi är specialister på att utveckla kundunika produkter och systemlösningar inom flödesteknik. Idag kan de flesta produkter specialanpassas för att ...
Läs mer...

 

NYHETSBREV